English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring
Home > Producten > Vaste stof analyse > Liebherr vochtmeetsysteem Litronic FMS II

Filter.

Type hieronder om het element te zoeken


Type meting


Show More

Meettechniek

Show More

MerkShow More

IndustrieShow More

Bepaling van het vocht- / watergehalte van veel verschillende soorten materialen (bijv .: poeder en bulks, zand, korrels, pellets ... olie, diesel, koelvloeistof, slib ...)Liebherr vochtmeetsysteem Litronic FMS II

Liebherr ontwikkelt sinds 1985 meetsystemen voor industriële automatisering. Onze sensoren bepalen op betrouwbare wijze het vocht in verschillende materialen. Het voordeel van Liebherr-meetsystemen is een hoge precisie dankzij 40 metingen per seconde, evenals de reproduceerbaarheid van de sensoren.

Sensoren worden ontwikkeld en geproduceerd op de locatie Liebherr-Mischtechnik GmbH in Bad Schussenried (Duitsland). Hier produceren en kalibreren we de sensoren in een omgeving die is beschermd tegen ESD.

Competentie door ervaring
We testen elke sensor over het gehele bedrijfstempSensor tests at Liebherreratuurbereik in een proces dat enkele uren duurt.
Toen Liebherr sensoren begon te produceren, gebruikten we de meetsystemen die we zelf ontwikkelden alleen in onze eigen betoncentrales. Hier worden de sensoren gebruikt om het zandvocht in het proces te bepalen. Voor deze taak hebben we sensoren ontwikkeld die betrouwbaar werken, zelfs onder extreme buitenomstandigheden. Onze ervaring in betontechnologie loont voor onze klanten: Liebherr-sensoren meten nauwkeurig en hebben een lange levensduur.

Breed scala aan toepassingen
De toepassingsgebieden voor het geperfectioneerde meetsysteem zijn in de tussentijd enorm uitgebreid. Dankzij talloze interfaces kunnen de sensoren probleemloos in verschillende productieprocessen worden geïntegreerd. Klanten over de hele wereld profiteren daarom van Liebherr-sensoren. De klantenkring varieert van autoleveranciers in de VS, een papierfabriek in Nederland en een suikerproducent op Guadeloupe.

Documentatie


liebherr-moisture-measuring-system-litronic-fms-en liebherr-moisture-measuring-system-litronic-fms-en
liebherr-fms-ccs-en liebherr-fms-ccs-en
  Informatie aanvragen >

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2022 - Ankersmid Group