English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring

Filter.

Type hieronder om het element te zoeken


Type meting


Show More

Meettechniek

Show More

MerkShow More

IndustrieShow More

The LabAnalyzer 254 is used for quantitative determination of mercury in aqueous samples and sample digestions. Lab Analyzer 254

Eerst wordt het kwik in het monster gestript met een luchtstroom. Daarna komt het in een optische cel die uit kwartsglas bestaat. In de optische cel wordt de kwantitatieve bepaling van kwik  verkregen door het meten van UV-absorptie.

(CVAAS)" methode.

In tegenstelling tot een typische multielement AAS is de LabAnalyzer 254 speciaal ontworpen voor kwik. Dit maakt een topprestatie in de analytische applicatie mogelijk.

De LabAnalyzers 254 wordt bediend door middel van een toetsenbord en een grafisch LCD-scherm. De LabAnalyzer 254 vereist geen hulpgassen. Na elke meting wordt een nul-kalibratie uitgevoerd.

Gedurende de gehele meting wordt het meetsignaal continu weergegeven op het display. Een alarm gaat af om het einde van de meting aan te geven. Samen met de gegevens die nodig zijn voor de kwaliteitsborging worden de resultaten van de analyses opgeslagen in het RAM-geheugen van de ingebouwde computer.


Documentatie


Brochure Lab Analyzer 254 Brochure Lab Analyzer 254
  Informatie aanvragen >

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2022 - Ankersmid Group