English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring

Filter.

Type hieronder om het element te zoeken


Type meting


Show More

MeettechniekShow More

Merk

Show More

IndustrieShow More

AGP druk regelaars

Gas panels
pressure regulators
‘AGP’ series AGP druk regelaarsToepassing
Gas analyse apparatuur heeft regelmatige kalibratie nodig.

De meest voorkomende methode is het gebruik maken van zero en span gas uit gecertificeerde gascilinders. Deze gasflessen bevatten hoge zuiverheid van zero gas (bijvoorbeeld stikstof of synthetische lucht) of goed gedefinieerde gasmengsels voor spankalibratie. Om een goede drukverlaging te verzekeren (de meeste gasflessen hebben een druk van 150 of 200 bar), verontreiniging te voorkomen en op een veilige manier te manipuleren, biedt Ankersmid gas panel en point of use drukregelaars.

Beschrijving
De Kalibratie gassen worden waar mogelijk buiten de analyser kast geïnstalleerd. Ankersmid biedt primaire druk verlagende panelen, waardoor er eenvoudige installatie en beheer mogelijk zijn. De Gas panel 'APAN1' is voorzien van een roestvrij stalen montageplaat, de eerste fase drukregelaar met in-en outlet manometers, gasuitlaat membraanventiel, overdrukventiel en een 1 meter flexibele druk met de juiste cilinderafsluiter. (DIN 477)
.
Binnen het analyzer kabinet is er een fijn instelbare point-of-use regulator. Die verzekert precieze gas dosering. De regulator maakt directe controle van het kalibratiegas mogelijk zonder dat er aan de buitenkant van de cilinder gecontroleerd moet worden. De Ankersmid drukregelaar (april) maakt gebruik van een balg membraan die het mogelijk maakt om gevoelige outlet drukregeling te doen(0-1 bar).

Met deze combinatie van “1st stage” (buitenkant) en de “2nd stage” (binnen) regelaars bent u verzekerd van een zeer stabiele gasdruk.

Documentatie

AGP Gas Panels AGP Gas Panels

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2024 - Ankersmid Group