English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring
Home > Producten > In Situ gas analyzers > Protea 2000 In-Situ infrarood gas analyser

Filter.

Type hieronder om het element te zoeken


Type meting


Show More

MeettechniekShow More

Merk

Show More

IndustrieShow More

Protea 2000 In-Situ infrarood gas analyser

Protea 2000 In-situ infraroodgasanalysator aangesloten op een Protea-regeleenheid vormt de basis van een Continuous Emission Monitoring System (CEMS). De Stack Mounted In-Situ analyzer bewaakt het stackgas zonder de noodzaak van apparatuur voor monsterbehandeling, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor continue emissiebewaking en procestoepassingen. De analysator bewaakt de stapelgassen "nat", waterdamp wordt continu gemonitord waardoor de verontreinigende gassen op een natte of droge basis kunnen worden gerapporteerd.

Certificering met normen voor milieumonitoringapparatuur is afhankelijk van de analyserreeks en toepassing.

Certificering van modellen omvat EN 15267-3 MCERTS; EN 14181 QAL 1 en US EPA 40cfr deel 60 & 75.

In-situ gasanalyseapparatuur
In-situ Continuous Emissions Monitoring (CEM) -analysatoren zijn flens gemonteerd op het emissiepunt, met een in-situ monstercel ingebracht in de stapel. Als u een in-stack CEM-analysator installeert, zijn er geen dure en onderhoudsarme componenten voor monsterbehandeling nodig. Protea biedt zowel infrarood (IR) als ultraviolet (UV) in-situ gasanalyseapparatuur.

De in-situ CEM-systemen bestaan ​​uit meerdere componenten en kunnen tegelijkertijd meerdere gassoorten controleren. De analysator bewaakt ook waterdamp en dus kunnen de verontreinigende gassen worden gerapporteerd op een natte of droge basis, afhankelijk van de vereisten van de plaatselijke milieuorganisaties.

De Protea In-Situ Analyzer bevat een autoIn-Situ Gas Analysersmatische nul- en kalibratiegaseenheid en wordt bestuurd door de microprocessor in de analysator.

Hierdoor kan de periodieke nul- en kalibratie worden uitgevoerd, waardoor het systeem volledig wordt uitgedaagd.

De op de stapel gemonteerde analysers kunnen maximaal vijf analoge ingangen van instrumenten van derden accepteren, zoals zuurstof, snelheid en deeltjes. Dit geeft het systeem de mogelijkheid om de concentraties van verontreinigende stoffen genormaliseerd en in massa-eenheden zoals kg / uur te rapporteren.

De op de stapel gemonteerde analysator is via een seriële verbinding verbonden met de regeleenheid van de analysator, die gegevenslogboeken weergeeft en de concentraties (ppm, mg / Nm3,%) van de bewaakte rookgascomponenten weergeeft. Maximaal acht (8) analyzers kunnen worden aangesloten op een enkele Protea Analyzer Control Unit.

Certificering met normen voor monitoringapparatuur voor het milieu is afhankelijk van de analyserreeks en toepassing. Certificering van modellen omvat EN 15267-3 MCERTS; EN 14181 QAL 1 en US EPA 40cfr deel 60 & 75.

Documentatie

mcert-certificate mcert-certificate
p2000-in-situ-cem p2000-in-situ-cem
in-situ-gas-analyser-ranges in-situ-gas-analyser-ranges
in-situ-cems-control-unit in-situ-cems-control-unit

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2024 - Ankersmid Group