English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring

Filter.

Type hieronder om het element te zoeken


Type meting


Show More

MeettechniekShow More

Merk

Show More

IndustrieShow More
Het atmosFIR systeem verbetert vorige FTIR technologie en is een van de meest kosteneffectieve en flexibele analytische producten op de markt van vandaag.atmosFIRwatmosFIR is de nieuwste generatie van gas analyzer technologie van Protea. Het atmosFIR systeem verbetert vorige FTIR technologie en is een van de meest kosteneffectieve en flexibele analytische producten op de markt van vandaag.

atmosFIRw is ontworpen om een volledige meet systeem met ingebouwde touchscreen controller te geven. In het hart van atmosFIRw zit een hoge-resolutie, robuust en bewezen FTIR spectrometer met een hoog signaal doorvoer, weinig geluid en een lange levensduur van de componenten. atmosFIRw is ontwikkeld om de laatste verbeteringen en voordelen in technologie te bevatten, zoals:
  • Lage kosten van eigendom en onderhoud
  • Robuust en licht, met inbegrip van de meest recente fabricage materialen
  • atmosFIR combineert een FTIR analyse met een ingebouwde sampling systeem en een PC controller voor een compleet systeem

Deze voordelen komen met het voordeel van verbeterde prestaties ten opzichte van bestaande producten, door de nieuwe kleine, robuuste, hoge resolutie interferometer met lage geluidsmeting. atmosFIR is voorzien van een gevoelige DTGS detector werkt bij omgevingstemperatuur zonder behoefte aan vloeibare stikstof of andere koeling. Protea blijft in-house software suite, training en ondersteuning bieden, zodat de gebruiker in staat is om de beste prestaties uit het product te bereiken. PLS algoritmen bieden grote voordelen ten opzichte van meer traditionele chemometrie.

Multi-component, multi-range FTIR gas analyzer met ingebouwde touchscreen controller. Meet 1000's gassen met een enkele unit. Er is geen limiet op het aantal gasmetingen in een keer doormiddel van het gebruik van krachtige algoritmes PLS. De gegevens kunnen worden gedownload en offline opnieuw worden = geanalyseerd op nieuwe gassen.

Documentatie

atmosFIRw Brochure atmosFIRw Brochure

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2024 - Ankersmid Group