English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring

Filter.

Type hieronder om het element te zoeken


Type meting


Show More

MeettechniekShow More

Merk

Show More

IndustrieShow More
De 204m is een transporteerbaar op CEM gebaseerd FTIR technologie. ProtIR 204MDe 204m is een transporteerbaar op CEM gebaseerd FTIR technologie. Met behulp van de 204m kan het meten van de afvalverbranding en stookinstallatie processen eenvoudig gedaan worden met behulp van een FTIR. Met pre-loaded kalibratie methoden van 28 gas soorten, automatische stikstof spoeling, ingebouwde druk en temperatuur alarmen, analoge en digitale I / O is het een compleet site-ready back up CEM.

De ProtIR 204m en PAS software is ontworpen om stack emissie monitoring te meten uit de Environment Agency’s Technical Guidance Note M22 dat zo snel mogelijk stack gas emissies meet gebruikmakend van FTIR instruments (TGN M22). Met het ingebouwde Standaard Analyse Model voor de gemeenschappelijke gassen is er geen ingewikkelde set-up van de analyse vereist. De software berekent drift en residu analyse naar aanleiding van de in TGN M22 beschreven methoden.

Documentatie

ProtIR 204M Brochure ProtIR 204M Brochure

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2024 - Ankersmid Group