English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring
Home > Producten > CEM - Continu Emissie Metingen > Emissies en naleving van de scheepvaart

Filter.

Type hieronder om het element te zoeken


Type meting


Show More

MeettechniekShow More

Merk

Show More

IndustrieShow More

Emissies en naleving van de scheepvaart

Het Protea 2000-emissiebewakingssysteem is goedgekeurd voor de analyse van uitlaatgassen van de motoren en ketels van schepen en offshore-installaties. Robuust en met bewezen betrouwbaarheid, kunnen maximaal zes gassen worden gemeten, waaronder SO2, CO2 en NOx.

Het Protea 2000-emissiebewakingssysteem bestaat uit maximaal 8 op de uitlaat gemonteerde analysers, elk met automatische verificatiefaciliteiten. Emissiegegevens van het gehele systeem worden veilig beheerd en weergegeven op een speciale paneel-goedgekeurde PC van de classificatiebureau, met uitgangen naar netwerken, besturingssystemen en rapportagefaciliteiten.

Protea 2000 data sheetDe geavanceerde Protea 2000-analysator maakt gebruik van een in-situ (binnen in de uitlaat) monstercel om te voorkomen dat gas moet worden onttrokken. Belangrijk is dat hiermee het gebruik van dure, onderhoudsarme monsterbehandelingssystemen wordt vermeden en analyse van een ongemodificeerd, echt representatief gasmonster mogelijk is.

Uitlaatgassen van de verbranding van rest- en destillaatbrandstoffen kunnen worden geanalyseerd, zodat naleving kan worden bevestigd in de haven, in emissiebeheersgebieden en in internationale wateren. De Protea 2000 bevat zeer effectieve gesinterde filters die het binnendringen van deeltjes in de monstergascel voorkomen en een verwarming om condensatie en afzettingen te voorkomen waar de uitlaat zich onder het dauwpunt bevindt. Bouwmaterialen zijn bij uitstek geschikt voor het mariene milieu.

De analysator zal automatisch bereikverandering (geschikt voor meerdere bereiken) uitvoeren in geval van niet-operationele uitlaatgasreinigingssystemen. Dit maakt ook monitoring van hogere SO2-niveaus mogelijk wanneer het vaartuig zich buiten een ERK-gebied bevindt, maar nog steeds onderhevig is aan het hogere wereldwijde emissieniveau.

Het meetbereik van Protea 2000-analysers is zodanig dat naleving kan worden bevestigd, zelfs wanneer de gereguleerde emissies op een zeer laag niveau zijn. Emissies na een uitlaatgaswasser, die het equivalent zijn van 0,1% zwavelbrandstof, worden gemakkelijk gemeten. Protea 2000-analyseroplossingen kunnen op alle uitlaatmaten worden gemonteerd en ATEX / IEC-goedgekeurde opties zijn beschikbaar voor gebruik in de gevaarlijke gebieden die doorgaans worden aangetroffen in offshore- en tankertoepassingen.

De Protea marine CEMS is ontworpen voor minimale interventie met een hoge beschikbaarheid, bovendien werken de systemen met een uitgebreide diagnostische routine.

VP2000 In-Situ CEMerbeterde klantenondersteuning - Recente upgrades omvatten onze nieuwe AFDC-module (Automatic Field Data Collection) waarmee de scheepsingenieur op unieke wijze automatisch een routine kan uitvoeren waarbij alle relevante gegevens van de analyser worden verzameld in de verschillende bedrijfstoestanden. Dit kan vervolgens per e-mail worden verzonden naar het klantenserviceteam van Protea, dat de benodigde corrigerende maatregelen analyseert en vaststelt. Protea zal de bestaande door Procal geleverde CEMS upgraden, wat de scheepsexploitant tijd en kosten bespaart en de beschikbaarheid van emissiegegevens verhoogt.

Emissies en naleving van de scheepvaart
Maritieme continue emissiebewaking

De noodzaak om milieuverantwoordelijkheid aan te tonen is cruciaal voor de maritieme en offshore-industrie van vandaag. Charterers en het publiek eisen hoge prestaties en betrouwbaarheid. Brandstoffen en uitlaatgassen worden ook onderworpen aan internationale, regionale en nationale controles. De belangrijkste is bijlage VI van de Internationale Mariene Organisatie (IMO) MARPOL.

Voorschriften ter voorkoming van luchtvervuiling door schepen, die ook van toepassing is op mobiele offshore booreenheden en andere platforms van de olie-industrie.

Al deze schepen zullen van de een of andere soort dieselmotoren hebben, zelfs het zeer kleine aantal schepen met een door een turbine aangedreven energiecentrale.

Vrijwel alle schepen gebruiken vloeibare fossiele brandstoffen als belangrijkste energiebron. Brandstofkwaliteiten variëren van destillaat tot reststoffen. Gedestilleerde 'gasolie' bevat weinig zwavel en heeft een lage viscositeit en behoeft dus geen verwarming voor verbranding. Resterende 'zware stookolie' heeft een zwart uiterlijk, bevat gemiddeld 2,7% zwavel en moet worden verwarmd tot meer dan 120 ° C voor verbranding.

Restbrandstof is een bijproduct van lage waarde bij het raffinageproces en het lijkt onwaarschijnlijk dat raffinaderijen zullen investeren in grootschalige ontzwaveling om de industrie de brandstof met laag zwavelgehalte te geven die zij nodig heeft.

De zwaveldioxide-uitstoot (SO2)Marine Emissions & Compliance van een schip is het gevolg van de zwavel in de brandstof, door het percentage zwavel te verminderen kan de SO2-uitstoot in de atmosfeer aanzienlijk worden verminderd. De IMO heeft de tijdlijn en niveaus vastgesteld voor de vermindering van zwavel en dus SO2-emissies.

De opties die openstaan ​​voor de reders en exploitanten is om ofwel zwavelarme brandstof tegen hogere kosten te gebruiken of hoogzwavelige brandstof te gebruiken en een uitlaatgasreinigingssysteem te monteren en de SO2-emissies te schrobben tot of onder het niveau dat zou resulteren uit 0,1% zwavelbrandstof in Emissiecontrolegebied (ECA) of 0,5% zwavelbrandstof wereldwijd.

Protea Manufacture is de enige In-Situ Classification Society goedgekeurde Marine Emission Monitoring Analyzer die de SO2: CO2-verhouding kan rapporteren zoals vereist door IMO's.

Protea P2000M-bereiken:

Zwaveldioxide SO2 - 0 - 30/100 ppm
Kooldioxide CO2 - 0 - 15%
SO2: CO2-verhouding - 0 - 30

Documentatie

p2000-data-sheet-marine p2000-data-sheet-marine

Controle-eenheid voor scheepsemissiesanalysatoren

De robuuste Marine Emissies-systeemcontroller biedt bewezen analyse van de analyzer, gegevensrapportage, integratie en diagnostische informatie voor onze maritieme installaties. 

Mariene vereisten

Aan nieuwe en bestaande emissie-eisen voor de scheepvaart wordt voldaan door Protea's reeks emissieanalysatoren en testapparatuur voor stookolie. 

Marine Scrubber Control (scheepaswasser)

Met onze maritieme analysers geïnstalleerd op schepen over de hele wereld, wordt de voortdurende service en ondersteuning voor de apparatuur tevreden gesteld door ons toegewijde netwerk dat werkt in en rond belangrijke havens en installatielocaties. 

Marine Support Network

Met onze maritieme analysers geïnstalleerd op schepen over de hele wereld, wordt de voortdurende service en ondersteuning voor de apparatuur tevreden gesteld door ons toegewijde netwerk dat werkt in en rond grote havens en installatielocaties. 

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2024 - Ankersmid Group